GENERAL
Utilizator
Parola
Welcome to Cairox Romania
 

Press release France Air Group February 3rd, 2020


Grupul France Air finalizează achiziția SIG Air Handling


Grupul France Air, proiectant și distribuitor de produse de ventilație și soluții pentru calitatea și confortul aerului interior, anunță că a încheiat achiziția SIG Air Handling, divizie a grupului britanic SIG plc..


SIG Air Handling este un lider european în distribuția de produse de ventilație pentru clădirile terțiare și rezidențiale, cu intensă prezență europeană și poziții puternice în Franța, Belgia, Bulgaria și Olanda. De asemenea, acoperă Regatul Unit, Germania, România, Austria și Ungaria. Grupul France Air are o prezență puternică în Franța, Portugalia, Slovacia și Republica Cehă. Aceste teritorii complementare oferă o acoperire optimă și oferă noului grup o solidă bază europeană.


Această achiziție permite grupului France Air să accelereze strategia de internaționalizare pe care Laurent Dolbeau a implementat-o ​​în ultimii cinci ani, creând un lider european în domeniul ventilației pentru clădiri cu 1800 de angajați cu sediul în 14 țări din Europa.


În 2018, divizia SIG Air Handling a raportat aproximativ 350 € M în timp ce grupul France Air a înregistrat aproape 150 EUR M. Se preconizează că noul grup va atinge un venit combinat de aproximativ 500 € M, propulsând noua entitate în primii 5 mari jucători de pe piața europeană de ventilație pentru calitatea și confortul aerului interior.


Declarația lui Laurent DOLBEAU, CEO al France Air Group:

„Această achiziție va permite grupului să schimbe dimensiunea și să devină unul dintre liderii de pe piața de ventilație europeană, fără a schimba modelul nostru de afaceri. De asemenea, va permite grupului să își păstreze independența financiară și să păstreze valorile umane și de management care au fost esențiale pentru succesul France Air: autonomie managerială, responsabilitate și angajament ”.


Declarația Olivier DOLBEAU, Președintele Grupului France Air:

„Această achiziție oferă o oportunitate excelentă pentru grupul France Air de a se dezvolta și de a se extinde pe scena internațională, păstrând în același timp participația familiei, o abordare care a fost esențială în istoria construită de companie în ultimii 60 de ani”.


Contacts:

Gabriel Dragota, Managing Director


CopyrightPolitica de confidențialitate

Se caută informațiile cerute. Vă rugăm să așteptați...